KERESŐ Apróhirdetés Fórum Látogatóknak Cégeknek Szakmai rovatok Rólunk AKCIÓ
 
  www.iparos.hu
Adatlap
Cégbemutató
A generál

A Newhouse Kft tevékenységi köre főként budapesti és pest megyei új iker-házak és új családi házak építése, kivitelézése és értékesítése.

A Kft. célja, hogy tevékenységének minden szakaszában alkotóan együttműködjön, megrendelői igényekhez teljes mértékben alkalmazkodjon, illetve megbízható, tartós és kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsen ki.

Célunk, hogy minden korosztály új ingatlan vásárlási problémáját teljes rugalmassággal megoldjuk.
Hitelügyintézőink teljeskörű, odaadó munkájával és gyorsaságával segíti a hitelintézetek elvárásainak teljesítését.

A több éves tapasztalat és együttműködés során kialakult pozitív megítélésnek köszönhetően ügyvédeink gyors időpont és szerződés készítési hajlandóságával elősegíti a házak vásárlásának rugalmas ügyintézését.

Cégünk Generálkivitelező tevékenységet is folytat. Mi is az a generálkivitelezés?
A generálkivitelezés (general: általános) szó azt foglalja magában, hogy minden munkakört elvállalunk, legyen az új házak építése, nyílászárók cseréje, burkolás, festés, villanyszerelés. Nem kell az egyes részmunkákért más cégeket megbíznia, elég csak minket, kivitelezőket. Tekintse meg ajánlatainkat a generálkivitelezés menüpontban.

Az új házak főként 70 és 100 nm közötti mérettel rendelkeznek (3 hálószoba, nappali, konyha, kamra, étkező, fürdőszoba WC-vel, külön WC, előszoba, terasz), igény szerint akár nagyobb házak kivitelezése is megoldható!

A lakások méreteit az ingatlan piac és a sok éves tapasztalat alapján választottuk.

A mai világban akár a kedvezményes lakáshiteleknek is köszönhetően, nem számít luxusnak egy ilyen ház megvásárlása. Bejelentett munkahellyel rendelkező fiatalok kevés sajáterővel való rendelkezése mellett hozzájuthatnak első házukhoz.

Az általunk értékesítésre kerülő új ingatlanokra az állami támogatású hitel(köztisztviselői, B.M. kölcsön), gyermekek után járó támogatás (SZOCPOL) és a fészekrakó hitel (Max.35-éves korig) igénybe vehető.
Minden értékesített házunkra vevőink az illeték kedvezményt igénybe vehetik.

A weboldalon található épülő új házak rovatban találhatja az aktuális választékunkat.

Tóth Ferenc

Az iPAGE ingyen elkészíti weblapját!